SPEAKER SCHEDULE

BUCKS SKILLS SHOW 2018

sponsored by 🕑 BOSCH

Saturday 13th October 2018 9.45am-2.35pm

TIME	SPEAKER	COMPANY	SUBJECT/CAREER SECTOR	DURATION
09.45	Jackie Campbell	Skills Development Manager Bucks Thames Valley LEP	Welcome to the Bucks Skills Show	5 mins
09.50	Rt. Hon. David Lidington MP	MP for Aylesbury and Minister of the Cabinet Office	Government Skills Policy and Industrial Strategy – the opportunity for young people	15 mins
10.05 - 10.15		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
10.15	Alison Lomax	Director of Lifestyle Retail Google	Careers in digital	15 mins
10-30-10.40		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
10.40	Kieran Arnold	Director of Ubiquitous Connectivity	Careers in space, telecommunications and 5G	15 mins
11.55-11.05		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
11.05	Lohan Presencer	CEO Ministry of Sound	Careers in the music industry	15 mins
11.20-11.30		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
11.30	Sunna Hussain	Methods Engineer Align (Bouygues UK) – HS2	Careers in Civil Engineering	15 mins
11.45-12.15		AUDIENCE CHANGEOVER		30 MINS
12.15	Stephanie Alexander	Application Engineer Bosch	Careers in technology and engineering	15 mins
12.30-12.40		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
12.40	Reshma Rumsey	Social Affairs Producer ITV News	Careers in TV Journalism	15 mins
12.55-13.05		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
13.05	Dominic Grantley Smith	STEM Ambassador Liaison Winchester Science Centre	Science, Technology, Engineering and Maths in careers	15 mins
13.20-13.30		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
13.30	Luke Collet-Fenson	Graduate Fast Stream Government Civil Service	Careers in the Civil Service – Home office, immigration and more	15 mins
13.45-14.00		AUDIENCE CHANGEOVER		10 MINS
14.00	Sir Anthony Seldon OBE	Vice Chancellor University of Buckingham	Impact of artificial intelligence on education and jobs	25 mins
14.25	Jackie Campbell	Skills Development Manager Bucks Thames Valley LEP	Presentation of Best Stand Winner 2018 award and closing remarks	10 mins
14.35		CLOSE		